fbpx

Corradi is leverancier en maker van onze prachtige raspen

Corradi is een Italiaans bedrijf dat hoogwaardige kwaliteit raspen maakt met oog voor detail en gebruiksgemak. De raspen zijn door de naaldvorm geschikt voor fijn werk, maar ook voor grotere stukken. Ook kinderen kunnen, door de fijne zetting van de tanden op de rasp, zonder al te veel moeite een mooi beeld van speksteen maken. 

Corradi raspen zijn erg scherp en hebben een lange levensduur. Ter illustratie: in ons atelier werken er wekelijks 50 tot 70+ deelnemers met deze raspen, en we vervangen deze raspen maar 1x per jaar. Onze goedkopere raspen en kabinetraspen vervangen wij zeker 2 tot 3 x per jaar door het veelvuldig gebruik.

Door de fijne zetting van de tanden in de rasp krijg je nooit van die nare banen in jouw beeldhouwwerk. Dit komt door de kruislingse plaatsing van de tanden. De Corradi naaldrasp is een mooie start van een nieuwe hobby, en ook zeer geschikt voor de ervaren beeldhouwer.

Wij beschikken over een ruim assortiment Corradi raspen in twee maten. Één van 21,5 cm lang voor algemeen gebruik, en één van 16 cm lang voor het fijne werk. Beide lengtes zijn in 5 types verkrijgbaar in onze webshop. Ook in onze doe-het-zelf pakketten krijgt u een Corradi rasp erbij. Ga lekker aan de slag en bestel ze in onze webshop.

Translate »