fbpx

Sinterklaas- en kerstcadeaus waar je blij van wordt

De feestdagen staan voor de deur

Met de feestdagen om de hoek wordt het toch al tijd om te bedenken wat jij cadeau wilt doen aan vrienden en familie. Het is niet altijd even makkelijk, en sommige mensen lijken alles al te hebben. Gelukkig bieden wij een oplossing! Misschien is je kleine zusje gek op handwerk? Of is je achterbuurman een ervaren beeldhouwer? Wij hebben voor iedereen een passend cadeau! Leeftijd of ervaring is geen probleem, want beeldhouwen hoeft niet lastig te zijn. In onze doe-het-zelf pakketten krijg je alle benodigdheden en een handleiding. En wij hebben heel duidelijk op onze site aangegeven welke beeldjes wat makkelijker zijn, en welke wat moeilijker. Dus zo kan je voor iedereen wat leuks vinden!

Schoenkado nodig?

Zoek je een leuk schoenkado? Dan raden wij een losse speksteen aan. Het is een leuk klein cadeautje, niet al te prijzig en leuk om te bewerken, of zo neer te zetten! Maar ook voor de grotere kerstcadeau’s hebben wij een oplossing. In onze doe-het-zelf pakketten krijg je de complete set om een prachtig beeldhouwwerk te maken. Voor 27,50 heb je dus al een prachtcadeau voor de creativeling in de familie. Ook leuk om op werk te geven aan je collega’s.

Maar ook als je jezelf wilt verwennen deze kerst is een doe-het-zelf pakket de beste keuze! Met je favoriete kerstmuziek, een lekker kopje thee en een doe-het-zelf pakket vliegen die regenachtige (of misschien wel sneeuwende) dagen zo voorbij! Niets is lekkerder dan een lekker momentje voor jezelf. Neem vooral een kijkje in onze webshop voor de beste kerst- en sinterklaascadeautjes voor jezelf, vrienden en familie! Alvast een prettig 2019 namens Simone, Alex en Mike.

Translate »