fbpx

Wie zijn wij?

Sam Stone Company is een bedrijf dat gespecialiseerd is in het samenstellen van een mooie collectie aan speksteenproducten om thuis creatief mee aan de slag te gaan.

Sam Stone Company is een Nederlands bedrijf dat de beste materialen van over de hele wereld verzamelt. Wij maken producten voor diverse leeftijdscategorieën en tijdsduur. Zo is er voor iedereen een pakket van Sam Stone Company. Voor jezelf, of om cadeau te geven.

Sam Stone Company heeft mooie (cadeau)pakketten, die rijk gevuld zijn en alle materialen bevatten die nodig zijn om zelf een spekstenen beeld te maken. Wij werken met producten van een zeer hoge kwaliteit, zodat de gereedschappen meerdere keren gebruikt kunnen worden. Daarnaast verkoopt Sam Stone Company ook los diverse speksteenproducten en bijpassende gereedschappen.

2013
AL 5 JAAR EEN STERK MERK
2500+
PRODUCTEN VERKOCHT

SAM STONE COMPANY

Simone van Olst

Alex Sluimer

Sam Stone Company is opgericht door Simone van Olst, Alex Sluimer.

Alex en ik werken al een decennium samen in ons beeldhouwatelier Simone van Olst in Leiden. Wij maken daar werk voor galeries, bedrijven en particulieren. Hier geven wij de hele week en in het weekend beeldhouwcursussen voor beginners en gevorderden. Ook geven wij beeldhouwpartijtjes voor kinderen en workshops voor bedrijven en/of vrienden. Hier kwam dan ook de wens vandaan om met die leuke dieren en torso’s die zij in het atelier hebben een beeldhouwpakket te maken voor als je nog nooit iets hebt gedaan met steen.

Het beeldhouwatelier Simone van Olst is in 2015 de leukste ondernemer van Leiden geworden, en staat in 2015 op de 8ste plaats voor Zuid-Holland. Iets waar wij héél trots op zijn.

Alex en ik benaderden Mike om mee te denken over Sam Stone. Na een brainstorm besloten wij om met elkaar Sam Stone Company op te richten. Zo hebben we alle krachten gebundeld en kunnen we sterk de markt op om jou te voorzien van prachtige producten!

Translate »