fbpx

Retourneren

Onbeschadigde artikelen kun je onder bepaalde voorwaarden retourneren:

Je kan een artikel retour sturen binnen 14 dagen na ontvangst. De termijn gaat in op de dag na ontvangst van de bestelling. Dit geldt ook voor afgeprijsde artikelen. Het artikel dient vooraf bij de klantenservice van Sam Stone retour gemeld te worden per email. Het artikel wordt alleen retour geaccepteerd als het in de originele staat en indien redelijkerwijs mogelijk, in de originele verpakking wordt teruggestuurd. De (kopie) factuur dient meegestuurd te worden met het pakket. Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Sam Stone niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.

Retourprocedure

Indien aan de hierboven gestelde voorwaarden wordt voldaan, kan je het artikel als volgt retourneren:

Stap 1: Meld het artikel retour bij de klantenservice via info@samstone.nl, o.v.v. het factuurnummer, het artikel dat je wilt retourneren en eventueel de reden van retournering.
Stap 2: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van de retourmelding.
Stap 3: Verpak het artikel samen met de pakbon / (kopie) factuur in een stevige verpakking en stuur het naar het adres van Sam Stone (Postadres: Hoge Morsweg 79, 2332 HH Leiden). Retourzendingen zijn voor de kosten en risico van de koper. Dit houdt in dat Sam Stone niet aansprakelijk is voor het beschadigen of zoekraken van retour gestuurde artikelen.
Stap 4: Je ontvangt een e-mail ter bevestiging van ontvangst van je retourzending en je ontvangt een bericht over de terugbetaling. Houd rekening met een verwerkingstermijn van ongeveer 5 werkdagen.

GARANTIE

Voor alle artikelen die je bij Sam Stone koopt, geldt de wettelijke garantie. Dit houdt in dat een artikel in goede staat moet verkeren en bij normaal gebruik naar behoren dient te functioneren. Als je een artikel ontvangt waarbij dit niet het geval is, voorziet Sam Stone je zo snel mogelijk van een passende oplossing. Afhankelijk van het artikel, wordt dit gedaan door vervanging, reparatie of terugbetaling. Neem hiervoor contact op.

LEVERTIJD

Als je je bestelling op werkdagen plaatst en betaalt, wordt je bestelling meestal de volgende dag nog verzonden, maar in ieder geval binnen 48 uur. Zendingen via PostNL hebben een gemiddelde levertijd van 1 à 2 werkdagen (m.u.v. maandag en feestdagen). Sam Stone is niet aansprakelijk voor eventuele vertragingen tijdens het transport via PostNL. Pre-order artikelen: artikelen die je bestelt in pre-order, worden geleverd rond de vermelde verwachte leverdatum. De verwachte leverdatum is een indicatie, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend. Let op: je bestelling wordt pas verzonden wanneer deze helemaal compleet is.

VERZENDKOSTEN NEDERLAND

De verzendkosten voor alle bestellingen die door de brievenbus passen zijn €3,95. Pakketpost is €6,95 tot 30 kilo. Bestellingen van meer dan €100,- worden gratis verstuurd. Grote en zware producten boven de 100 kilo worden de werkelijke verzendkosten in rekening gebracht.

Translate »