fbpx
Cursussen

Cursussen

Altijd al eens willen beeldhouwen? Of gewoon eens zin om niet met je hoofd, maar met je handen aan de slag te gaan? Geef je dan op voor een cursus beeldhouwen in Beeldhouwatelier Simone van Olst.

workshops

Workshops

Iedereen kan beeldhouwen. Van beginner tot gevorderde; er is een enorm aanbod aan inspiratie workshops of voor extra verdiepingsworkshops. Geef je op voor een workshop bij het Beeldhouwatelier.

module lessen

Module lessen

Misschien zoek je naast een gewone workshop beeldhouwen of naast je cursus wat meer verdieping in de techniek. Geef je dan op voor een Module les in het Beeldhouwatelier  van Simone van Olst.

Beeldhouw weken

Beeldhouw weken

Heb je behoefde om een aantal dagen achter elkaar te beeldhouwen? Of kom je van ver en wil je er een vakantie van maken? Je kan er voor kiezen om 2, 3 of 5 dagen lekker te gaan beeldhouwen.

productafbeelding

Studenten & jeugd

Heb jij ook al heel Netflix uitgekeken, en heb je zin in wat anders? Wat dacht je van beeldhouwen? Het is actief, creatief en sociaal! Kom jij een leuke workshop volgen?

productafbeelding

Beurzen

Wil je een leuke workshop volgen op een beurs? Wij staan op verschillende creatieve beurzen. Geef je op voor de workshop en wij zien je op de beurs!

Translate »