fbpx

Workshops

beeldende stilte blur

Beeldende stilte is niet beeldhouwen
maar in dialoog met de steen tot vorm komen.

groep workshops blur

Een beeldhouwworkshop is een perfecte manier om jouw familie of vrienden eens op een heel andere manier te leren kennen.

kids workshops blur

Hoe heerlijk is het om kinderen iets nieuws te leren? Hoe gaaf is het om de kinderen in opperste concentratie bezig te zien? Iedereen kan beeldhouwen!

Speciale gelegenheden workshop blur

Op zoek naar een leuke en originele activiteit voor een babyshower? Een bedankt dag voor al de hulp voor tijdens en na de bruiloft? Doe eens iets anders? Leuk, met elkaar en een herinnering samen!

thema workshop blur

Door het jaar heen wordt er in Beeldhouwatelier Simone van Olst een themaworkshop gehouden. Er wordt dan (meestal) gewerkt met speksteen of albast. Wij maken hierbij gebruik van startmodelen: al een klein deel voorbewerkte vormen, behalve bij de bloemen in “Uit je bolletje”en de vogel workshop.

verdiepingsworkshop blur

Naast de themaworkshops, de vrije zaterdagworkshops en alle cursussen die wij geven is het ook mogelijk om per module je vaardigheden te verbeteren!
Een uitdaging is altijd leuk! Denk aan de wiskundige verdiepingsworkshops of de lemniscaat. Er wordt dan (meestal) gewerkt met speksteen of albast.

zaterdag workshop niuew

Cursisten staan vaak versteld van wat zij in één dag voor elkaar krijgen! In het atelier is al het benodigde materiaal om de steen te bewerken en te polijsten aanwezig. Aan het einde van de dag gaat u met uw zelfgemaakte beeld naar huis.

Translate »