fbpx

Dé Beeldhouwwinkel in startersmodellen van de Benelux

Waarom wij dé online beeldhouwwinkel van spekstenen startersmodellen van de Benelux zijn? Dat is simpel. Wij hebben het grootste en meest unieke assortiment in spekstenen startersmodellen ingekocht op kwaliteit. We vinden het leuk om je in dit blog meer te vertellen over hoe passie en expertise samenkomen in onze beeldhouwwinkel in spekstenen startersmodellen.

Beeldhouwwinkel met het grootste assortiment in speksteen startersmodellen

De spekstenen startersmodellen zijn ontstaan vanuit ons eigen beeldhouwatelier. Omdat we dagelijks werken met de materialen, zowel in eigen werk als tijdens workshops weten we precies welke eigenschappen je als beeldhouwer graag wilt hebben. In zowel de stenen als de bewerkingsmaterialen. In die workshops werken we met veel verschillende beeldhouwers en beeldhouwertjes van alle niveaus. Daarom weten we ook precies waar de behoefte in de markt ligt. Het resultaat: een online beeldhouwwinkel voor jong en oud met spekstenen startersmodellen en unieke speksteen startpakketten.

Zo’n doe-het-zelf-pakket met een voorbewerkte speksteen in een vorm naar keuze is erg geschikt voor beginners. Kinderen vanaf zes jaar bijvoorbeeld, maar natuurlijk ook volwassenen die voor een eerste keer kennismaken met beeldhouwen. Een leuk cadeau waarmee iemand úren zoet is. Je hebt zo binnen enkele uren een zelfgemaakt beeldje! Na het plezier van het bewerken van de voorgevormde speksteen is misschien niet alleen het beeldje maar ook het beeldhouwen zelf een blijvend cadeau!

Hoe moet je hier nu toch uit kiezen? Wij kennen de categorieën boerderij, bos, mensen, water en werelds. Dus ontdek je voorkeur of kies eerst hoe lang je ermee bezig zou willen zijn. Je kunt namelijk ook een speksteen selecteren op tijdsduur. Handig toch?

We hopen je snel te mogen verwelkomen in onze online beeldhouwwinkel!

Translate »