fbpx

Creative Life 2020

Kom kennismaken met onze producten op Creative Life in Utrecht.

​Beeldhouwatelier Simone van Olst staat op Creative Life met leuke workshops beeldhouwen. Dit jaar presenteert Simone de nieuwste DIY pakketten. Ze verkopen de DIY dozen op locatie maar ook losse beeldhouw producten.

Volg een workshop!

Je koopt voor de actieprijs van € 24,50 (normaal €27,50!)  een DIY pakket van Sam Stone, daarin vindt u alles voor het maken van een speksteen model. Je ontvangt dan gratis een introductie workshop beeldhouwen van 45 minuten. Aan onze beeldhouwers kan je alles vragen. 

Je kiest zelf waaraan je gaat werken. Onze lieve docenten helpen je een eind op weg bij het maken van jouw beeldhouwwerk. Alle beeldhouwwerken worden thuis afgemaakt, meestal alleen het schuren en polijsten. Uiteraard krijgt je hiervoor het benodigde materiaal, een hoogstaande rasp en 3 schuurmatjes, steenolie  voor de afwerking én een uitgebreid instructieboekje online met filmpjes! Alles kan voor meer keren gebruikt worden!  Kies bijvoorbeeld na de workshop voor een extra dier en/of torso om thuis te maken met behulp van onze instructievideo’s. Lees hier verder voor alle details over de workshop.

Tot op Creatieve Life!

Translate »