fbpx

Doe-het-zelf pakket

Onze doe-het-zelf pakketten zijn een prachtig cadeau voor de creatieve ontdekker. Beeldhouwervaring is zeker niet nodig om te beginnen met een pakket van Sam Stone. De pakketten op onze site kan je selecteren op bijvoorbeeld tijdsduur of op een kenmerk als een dier of torso.

Vanaf 6 jaar is het mogelijk een beeldhouwwerk te maken. Niet alleen kinderen zijn er uren stil mee. De ervaring leert dat ook grote groepen volwassenen in volledige rust en concentratie aan de stenen werken.

Natuurlijk is het maken van een realistisch dier of torso moeilijker. Maar met onze duidelijke beeldhouwinstructies in de doe-het-zelf pakketten lukt het zeker. Op onze site vind je voorbeelden die wij gemaakt hebben, maar ook in onze Hall of Fame vind je vast veel inspiratie. Daarnaast hebben wij van alle modellen ook een uitgebreid en realistisch voorbeeld gemaakt. Natuurlijk vindt u op de website ook tutorials (video’s), inclusief tips and tricks. Laat je ons je resultaat zien via #samstone? We zijn benieuwd!

Als niks goed gaat, ga dan lekker beeldhouwen!

1 Comment

Translate »