fbpx

Ontspannen en beeldhouwen

Hoe fijn is het om helemaal in je element te zijn? Even los van werk en de kids en je eigen ding te doen? Even de schouders omlaag. Dat willen we allemaal. We raden iedereen aan om te gaan beeldhouwen. Beeldhouwen ontspant en zorgt ervoor dat je creativiteit blijft stromen. Beeldhouwen stopt nooit. Je begint aan een beeldje en de steen verteld jou een eigen verhaal. Het unieke van speksteen is dat elke steen anders is. Jij moet de lijnen en de structuur van de steen volgen. Dit gaat het best met een ruw stuk speksteen van een groot of klein formaat.

Stel dat je wilt gaan beeldhouwen, raden we aan om te beginnen met een doe-het-zelf pakket en kies dan zelf uit bijvoorbeeld een uil, ster, pinguïn, krokodil of een beer. Er zijn nog veel meer keuzes in onze webshop

Vergeet de dagelijkse sleur

Ontspannen en chill aan het werk terwijl je de dagelijkse sleur even vergeet. Werken aan een mooi beeldje, alleen of misschien samen met een vriend of vriendin. Kan allemaal. Inspireer en help elkaar en vergeet niet wat lekkers te nemen bij de thee of koffie. Doen wij ook graag 😉 Maak er een leuke ochtend, middag of avond van. En als je dan klaar bent, zien we graag het eindresultaat terug op social media met de hashtag #samstone. Wanneer neem jij echt even tijd voor jezelf?

Translate »