fbpx

Organiseer een Craftdate!

Een craftdate is een afspraak met vriendinnen die lekker creatief bezig willen zijn, waarbij je met bijzondere aandacht voor elkaar en vaak om-en-om een craftdate organiseert. Als je een beeldhouw-craft wilt organiseren, dan bedenk je van te voren welke vorm voor wie geschikt is. Wordt het een torso? Een hart voor iemand die goed is met handlettering? Of een olifant als verzamelobject voor in de collectie van je vriendin?

Als je bij ons een doe-het-zelf pakket bestelt zit daar voor iedereen een eigen rasp, schuurmatjes, een olie- en wassetje en een instructieboekje bij. Alles heel mooi verpakt. Onderdeel van het organiseren van een craftdate is dat alles er mooi en verzorgd uitziet. Bijpassende handdoekjes om op te beeldhouwen in de favoriete kleur van de creatieveling zou bijvoorbeeld tof zijn.

Mogelijkheden van een craftdate:
– Meerdere korte projecten per craftdate
– Met 1 project per persoon
– Surprise craftdate
– Vrijgezellen craftdate
– Ga een heel weekend (weg) op craftdate
– Kids craftparty

Onze doe-het-zelf pakketten zijn zeer geschikt voor een werkstuk vanaf 2 uur. Er zijn ook pakketten voor een langere tijdsduur. De Doe-het-zelf pakketten bevatten alles om een creatief en mooi decoratief styling object voor in huis of tuin te maken. Een waar feestje, waar je heerlijk rustig van wordt. Even de wereld buitensluiten en heerlijk aan het handwerk.

Je kunt met de DIY-pakketten je eigen draai geven aan het gekozen model..
Een craftdate is echt bedoeld om met elkaar een leuk item te maken; dus niet zoals bij een workshop dat je geholpen wordt, maar meer zelf ontdekken en maken. Verhalen, plezier en lekker eten maken zo’n craftdate helemaal compleet. Met een ‘secret craftdate’ kan je ook een nieuwe techniek of DIY-project introduceren bij je creatieve vrienden. Bestel bij ons alles wat je nodig hebt in onze webshop.

Translate »