fbpx

Wie is Simone?

Simone van Olst (45 jr) uit een gezin van vier (1 broer) is getrouwd met Alex Sluimer. Samen hebben ze 2 jongens, Valentijn en Jasper. Op de vraag wat ze later wilde worden is ze heel stellig: kunstenaar! Ze haalde haar handelsdiploma, Nima A en B, Marketing en PR.

Simone begint met een baan bij de Albert Heijn waar ze zich met de presentaties bezig houdt. Daarna werkt ze 10 jaar bij Ikea en leert ze alle facetten van Ikea kennen.

Ikea Zweden
Onlangs was ze bij het Ikea Musea in Zweden. Het familiegevoel, dat iedereen gezien wordt, de ander laten stralen, de simpelheid en het lef. Vooral het groot denken! Daar besefte ze hoezeer daar de basis voor haar eigen bedrijf ligt. Dingen veranderen door te doen, door je hart te volgen.

Na de geboorte van haar zoon Jasper stopt ze bij Ikea om vervolgens haar eigen ding te gaan doen. Met een aantal mensen wordt ‘Wijken voor Kunst’ en ‘Morslevend’ opgericht. Ze doen hele gave en verschillende projecten. Na 8 jaar stopt dit. In deze tijd is ze gegroeid als een rasondernemer. Ze leert lef te hebben en te doen. Vooral doen.

Inmiddels heeft Simone samen met Alex al 10 jaar een hele groot atelier plus winkel in Leiden. Onlangs is daar een webwinkel bij gekomen met DIY-pakketten. Van inkoop bij de groothandel, administratie, social media inplannen en lesgeven, alles doet ze. Van cursussen, kinderpartijtjes, de topklas tot het werken aan opdrachten. Soms pakt ze een momentje voor zichzelf en maakt ze tijd voor de jongens en een fijn sociaal leven.

Iedereen kan beeldhouwen!
Heeft Simone nog dromen en wensen? Een groter atelier met een ruime werkplaats en grotere winkel staan op het wensenlijstje. Simone wil met de webwinkel graag internationaal gaan. En ze wil heel graag het idee uitdragen dat iedereen kan beeldhouwen. Ze gelooft in de kracht van iedereen.

Translate »